14.03.2016 - Vilde svampe kan bremse kræft

Follow us:

14.03.2016

Vilde svampe kan bremse kræft

 

Der er bogstaveligt talt hundredvis af videnskabelige undersøgelser, der afslører de utrolige sundhedsmæssige fordele forbundet med ekstrakter af medicinske svampe, men ingen I den vestlige verden har haft en interesse i at investere i denne forskning. Den farmaceutiske industri kan ikke drage fordel af disse undersøgelser, medmindre de kan duplikere naturens egen, komplekse molekylære struktur og skabe en patenterbar syntetisk version af det. Kun gennem patentbeskyttelsen kan de få deres produkter gennem en dyr og langvarig godkendelse proces. Og dette er problem med medicinske svampe. Det er alt for komplekse i sin struktur for at blive syntetisk genskabt. Desuden er medicinske svampe et naturprodukt, der vokser I vores skove som ingen foreløbigt kan sætte patent på.

Et klart eksempel på lovende, men i dag tilsyneladende glemt forskning, er et forsøg der blev fortaget på Rigshospital. I forsøget blev der brugt ekstrakter fra over 20 vilde danske spiselige svampe, og det har vist sig, at celler fra leukæmi, bryst- og prostatakræft voksede meget langsommere, når svampeekstrakterne blev tilsat. Forskningen blev stoppet på grund af manglende midler. Du kan læse om forsøget på Rigshospital på det nedenstående link.

 

http://www.b.dk/danmark/svampe-kan-bremse-kraeft

 

 

Mirela

 

Copyright © 2018 helsesvampe.dk

 

 

Formålet med denne webside er at informere om den viden, der findes om medicinske svampe. Hvordan denne viden anvendes er op til den enkelte. Vi kan ikke holdes ansvarlig for tab eller skader, som påstås at stamme fra informationer eller forslag fra denne webside.