24.10.2015 - En sund skepsis

Follow us:

24.10.2015

En sund skepsis

 

Jo mere jeg læser om medicinske svampe, jo mere bliver jeg imponeret over deres helbredsmæssige virkninger.

Jeg læser om folk der har overvundet kraft, depressioner og angst, er blevet allergi og astmafri, folk der er blevet helbredt for små og store sygdomme. Svampe som Reishi og Cordyceps har så mange videnskabelig bevist medicinske virkninger, at jeg ofte tænker: ” det er næsten for godt til at være sandt”

I de sidste tre måneder, hvor jeg intensivt studerede medicinske svampe, kom jeg ofte i tvivl om, at jeg er kvalificeret nok til at forholde mig til den omfattende forskning, der bliver lavet på området. Er jeg kritisk nok over disse resultater? Hvordan kan jeg vide om denne forskning er troværdig nok? Hvorfor har den vestilige lægevidenskab ikke taget disse resultater til sig? Vil disse svampe hjælpe mig på længere sigt?

Jeg må indrømme, jeg ved det ikke. Med dette blog vil jeg ikke give syge mennesker falske forhåbninger og love dem mirakuløs helbredelse, men blot informere dem om den forskning der er i sin spæde begyndelse. Men for os der ikke kan eller vil vente på stensikre beviser vil jeg sige:

Hvis disse svampe ikke er skadeligt eller ikke vil dræbe os, så hvorfor ikke prøve dem?

 

Mirela

 

Copyright © 2018 helsesvampe.dk

 

 

Formålet med denne webside er at informere om den viden, der findes om medicinske svampe. Hvordan denne viden anvendes er op til den enkelte. Vi kan ikke holdes ansvarlig for tab eller skader, som påstås at stamme fra informationer eller forslag fra denne webside.