8.10.2015 - Mine medicinske svampe

Follow us:

8.10.2015

Mine medicinske svampe

 

I håbet om at styrke mit helbred og genoprette balance i min krop begyndte jeg at undersøge verden af medicinske svampe.

Sikke en magisk verden. Jeg er ikke en læge, jeg er ikke en farmaceut, heller ikke homøopat. Jeg er bare en almenlig kvinde ramt af sygdom, sygdom der på mange måder har ændret mit liv.

 

Men for at starte forfra. Jeg er 36 år, uddannet pædagog, lykkelig gift, mor til to skønne børn. For tre år siden følte jeg ligesom mange andre kvinder i 30erne, at de fleste ting i mit liv var faldet på plads.

 

Jeg havde et godt job med mange gode kolleger, en dejlig famile og et godt stabilt socialt netværk. Livet så lyst ud og jeg, sammen med min mand, havde mange planer for fremtiden. Som alle andre småbørns familer var vores hverdagen altid fuld med store og små udfordringer: ”Hvem skal hente vores barn? Hvem skal købe ind og lave aftensmand, støvsuge, vaske tøj? Skal vi køber nyt hus, hvor skal vi bo? Vi skulle hele tiden forholde os til de små og store spørgsmål og beslutninger, som et relativt ubesværet liv altid bringer med sig.

 

Nedturen begyndte hurtigt efter jeg fik mit andet barn. Det begyndte med, at jeg var lidt svag i benene, det føltes som om de var lavet af gelé. Men jeg tænkte i starten, det må være mangel på træning, for lidt søvn og muligvis eftervirkninger af fødselen. Det var i forvejen meget hektisk periode i mit liv med mange forandringer. Jeg fik meget uroligt barn nr. 2, meget jaloux barn nr.1, min mand arbejdede dag og nat, vi skulle flytte til nyt hus.... ooh listen af stress faktorer var meget, meget langt.

Jeg havde ikke tid eller overskud til at tanke nærmere over mine ben. Så begyndte dobbeltsyn at genere mig sidst på dagen og jeg fik nogle ubehagelige føleforstyrrelser på ryggen, kroppen føles som en tung sæk, der følger efter hovedet.Allle alarmklokke begyndte at ringe, og jeg kontaktede min læge.

 

Et halvt år senere, efter mange undersøgelser og mange timer på hospitalets venteværelse fik jeg diagnosen Multiple Sclerose. Min reaktion på denne uhelbredelige og livsomvæltende sygdom var nogen lunde usædvanlig. I stedet for at græde, skrige, slå på lægen, sygeplejersken eller min mand sagde jeg:

 

”OK, JEG VIL KÆMPE OG VINDE OVER DENNE SYGDOM!!!!!”

 

Denne optimisme varede dog ikke længe. Jeg blev overbevist om, at jeg skulle stoppe med at amme min baby og starte på medicin. Jo tidligere en behandling sættes i værk, desto bedre er mulighederne for at forsinke sygdommens udvikling, fik jeg at vide.

 

Denne beslutning fortryder jeg inderlig den dag i dag. Medicinen gav slemme bivirkninger og fremskyndte sygdomsudvikling.Jeg havde meget ubehagelige krampeanfald og smerter i benene om natten samt en ubeskrivelig træthedsfølelse om dagen. Jeg skiftede fra en slags medicin til en anden flere gange, uden noget positiv effekt. Nogle medicin præparater gav mig kvalme og opkastning, andre rødme og udslæt over hele kroppen.

 

På trods af sunde kostvaner og regelmæssig træning, gik det hele tiden ned af bakken. Jeg begyndte at gå med stok og alt pegede i retning af, at jeg snart ville ende i kørestol. Jeg tilbragte timer på nettet i en desperat søgen efter ny sclerose medicin og fulgte med alt forskning på feltet. Jeg oplevede, at der ingen hjælp er at hente hverken hos læger på sygehuset eller hos alternative behandler. Så tog jeg en stor beslutning, at blive medicinfri og håbe på det bedste.

 

Jeg følte at sygdommen har overtog mit liv og jeg havde ingen overskud til mine børn. Min mand var alene om at løfte ansvar for vores liv, økonomisk såvel som praktisk. Jeg følte mig helt opslidt og alene med følelsen af ikke at slå til som mor, som kone, som menneske. Så skete der noget jeg ikke havde regnet med!!!!

 

Det var en veninde fra England, knap ti år ældre end mig, der foreslå, at jeg skulle prøve Coryceps, medicinsk svamp. Hun var tidligere kraftpatient, og hun havde brugt forskellige medicinske svampe sidste 10 år. Det havde bragt hende frelst igennem kemoterapi og hjalp hende med at gennembygge sit svækkede immunforsvar.

 

Jeg husker tydeligt den første dag, da Cordiceps kosttilskud kom, og jeg tog det med det samme men en ingefærshot som min mand lavede til mig. I løbet af af de første par timer mærkede jeg, hvordan mit humør blev bedre og koncentration skærper. I løbet af de næste dage fik jeg mere energi, begyndte at lege med mine børn, lavede mad, syngende og susede rund fuld af glæde og håb. Så begyndte spørgsmålene at melde sig:

Hvad er det for en vilunderlig svamp der gav mig så meget energi? Hvad er medicinske svampe og hvordan virker de? Hvorfor har jeg ikke hørt om det før?

 

Det vil jeg gerne vide noget mere om. Jeg vil sprede viden om mit nyfundne håb om helbredelse. Jeg gik i gang med at udforske for alvor videnskab bag medicinske svampe. Men jeg måtte hurtigt konstatere, at der ikke var skrevet noget om hverken cordyceps eller medicinske svampe på dansk. Dog var det helt andet sag, da jeg søgte viden om medicinske svampe på engelsk. Når man googler ”Medical mushrooms” på nettet, kommer der utællelige videnskabelige artikler og forskningsrapporter, der alle peger i retning af medicinske svampe er et godt og sikkert våben mod en bred vifte af sygdomme. Alt fra almindelige allergier og fordøjelsesproblemer til den mest modbygelige sygdom af dem alle kraft.

 

På denne webside kan I læse om 10 forskellige medicinske svampe og deres snuhedsmæssige virkninger, men der er mange flere. Personlig er jeg begyndt at bruge tre af dem:

Cordyceps-som giver mig energi, Lion Mane – der skulle reparere nerveskader i hjerne og Snow Fungie- der også skulle beskytte hjerne celler og forhindre yderligere nedbrydning. Jeg har også bestilt Reishi kosttilskud, der har evne til at berolige overaktivt immunsystem. Der er hundredevis andre medicinske svampe, som jeg ikke har beskrevet, men som sikkert har imponerende virkning på helbredet. Jeg er ikke færdigt med at forske videre i denne vidunderlig verden og jeg vil med glæde dele min viden og erfaringer med jer.

 

Og nu et afgørende spørgsmål: ”Er jeg blevet helbredt?”. Svaret er nej, ikke endnu. Men jeg kan med sikkerhed sige at min livskvalitet er blevet markant bedre. Jeg har fået mere energi, mit humør og koncentration er blevet bedre, mit immunforsvar stærkere, og min hud meget pænere. Det er blevet nemmere at live med min sygdom og jeg har igen fået håb om et godt og lykkeligt liv.

 

Mirela

 

Copyright © 2018 helsesvampe.dk

 

 

Formålet med denne webside er at informere om den viden, der findes om medicinske svampe. Hvordan denne viden anvendes er op til den enkelte. Vi kan ikke holdes ansvarlig for tab eller skader, som påstås at stamme fra informationer eller forslag fra denne webside.