Leddegigt

Follow us:

Medicinske svampe og Leddegigt

Leddegigt er kendetegnet ved, at et forskelligt antal, men ofte mange af kroppens led bliverangrebet af en betændelseslignende tilstand. Det kan føre til, at ledbrusken ødelægges. Det kan også ødelægge den underliggende knogle og omgivende ledkapsel.

 

Ubehandlet medfører sygdommen i de fleste tilfælde, at leddene gradvist misdannes og dermed mister deres funktion. Sygdommen kan ikke helbredes, men det er muligt at forhindre eller forsinke sygdomsudviklingen ved behandling på tværs af de forskellige faggrænser. (netdoktor)

 

Medicinske svampe der kan afhjælpe leddegigt er: Messima, Raishi og Chaga. Disse svampe har i flere undersøgelser vist en signifikant evne til at hæmme udvikling af leddegigt. Leddegigt medicin har ofte til formål at undertrykke immunsystemet og dermed mindske inflammationer i leddene. Undertrykkelse af immunsystemet svækker helbred som helhed og kan på længere sigt have alvorlige konsekvenser.

 

Medicinske svampe undertrykker ikke immunforsvar, men snarer uddanner kroppen celler (hvide blodceller) til at fungere mere effektivt.

 

Formålet med denne webside er at informere om den viden, der findes om medicinske svampe. Hvordan denne viden anvendes er op til den enkelte. Vi kan ikke holdes ansvarlig for tab eller skader, som påstås at stamme fra informationer eller forslag fra denne webside.

 

 

Copyright © 2018 helsesvampe.dk